Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Βραβείο δημιουργικού blogger


To Iστολόγιο ΠΕΡΙ...ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ μου χάρισε το Βραβείο Δημιουργικού Blogger. 
Σε ευχαριστώ πολυ Μαρίνα :)  για την τιμή μου μου έκανες, σε θαυμάζω για τον τρόπο που εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και τα μοιράζεις τόσο απλόχερα στους μαθητές σου. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην εκπαίδευση και προσφέρεις τόσα στα μικρούλια μας. Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας ♥

Σύμφωνα με αυτό το βραβείο πρέπει να απαντήσω σε 10 προτάσεις που αφορούν την προσωπικότητά μου  και 7 τυχαίες σκέψεις μου.


  • 10 προτάσεις
  1. Αγαπημένο τραγούδι : Αυτή την εποχή ORCHID - YANNI VOICES 2009 

http://www.youtube.com/watch?v=1imsNmMcdY8

2. Αγαπημένο παραμύθι:
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΕΥΔΟΚΙΑ-ΣΚΟΡΔΑΛΑ ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ Εκδ. ΑΓΚΥΡΑ
3. Αυτό που με ενοχλεί : Η αχαριστία και η οκνηρία στους ανθρώπους και η φράση (δεν ξέρω...) συνοδευόμενη απο πλήρης απραξία. 4. Όταν είμαι θυμωμένη : Οτάν θυμώνω με συμπεριφορές ατόμων προσπαθώ να βρω την ''δική τους αλήθεια'' για να τους δικαιολογήσω, εάν δεν τα καταφέρω απλά τους αγνοώ και έτσι ηρεμώ. Όταν είμαι θυμωμένη γενικά με διάφορες καταστάσεις, απομονώνομαι όσο μπορώ και μουρμουρίζω, φέρνοντας στο μυαλό ταυτόχρονα ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές.  
Σπάνια χάνω τον έλεγχο αλλά όταν όμως τον χάσω...μην βρίσκεστε κοντά μου :)
5. Το αγαπημένο μου ζώο: Αγαπάω όλα τα ζωάκια, είναι όλα πλάσματα του θεού τόσο άκακα!Τα φιδάκια όμως μακριά απο εμένα :)
6. Μεγαλύτερος φόβος :Ο θάνατος, δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι έχουμε άγνωστη  ημερομηνία λήξης.
7. Στάση ζωής :  Αργοπεθαίνει όποιος...Pablo Nerouda 
8. Τελειότητα είναι :Δεν υπάρχει τελειότητα για μένα τα πάντα στη φύση έχουν το ψεγάδι τους και αυτή είναι η ομορφιά τους...η μοναδικότητά τους.
9. Στο σχολείο:
Νιώθω ευλογία όταν κάθε πρωί μου χαμογελάνε και με αγκαλίαζουν αυτά τα υπέροχα πλάσματα...όλα μοιάζουν τόσο ασήμαντα εκείνη την στιγμη ♥
10.Ευτυχία είναι :
Όταν είμαι υγιής και μπορώ να απολαμβάνώ τις απλές μικρές στιγμές...όπως το ξημέρωμα...όταν είμαι καλά και οι όλοι γύρω μου ειναι γαλήνιοι ,όταν υπάρχει αυτή η όμορφη καθημερινή "ρουτίνα" ,ναι, τότε είμαι ευτυχισμένη!  
  • 7 τυχαίες σκέψεις :  
  1. Χρειάζομαι ύπνο 
  2. Άραγε θα έχει καλό καιρό αύριο;  
  3. Να μην ξεχάσω να βάλω ξυπνητήρι
  4. Πλάκα είχε το βραβείο που παρέλαβα, μοιράστηκά τις σκέψεις μου άραγε με ποιούς; Ποιοι είναι οι παραλήπτες; 
  5. Δεν θέλω άλλο να ακούω ειδήσεις με θυμώνουν...
  6. Μου αρέσει που στα δύσκολα ήρθαμε όλοι πιο κοντά και ο ένας βοηθάει τον άλλον.
  7. Καληνύχτα σε όλους σας ♥                                     
 Με τη σειρά μου αυτό το βραβείο το χαρίζω: 
  1. Στο μπλοκ της http://mayasfairytale.blogspot.com/ γιατί αγαπάει πολυ τον γατούλι της και δεν το κρύβει και μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζουν την μοναδικότητα τους μέσα από ότι δημιουργούν. Συνέχισε έτσι γατίσια :)
  2. Στο μπλοκ της Κατερίνας γιατί νομίζω ότι είναι απο τα πιο αγαπησιάρικα και δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει "διαδικτυακά"και αυτό πηγάζει μέσα απο ότι δημιουργεί αλλά και από τις σκέψεις που μοιράζεται απλόχερα μαζί μας...να είσαι πάντα γαλήνια και ευτυχισμένη ♥ Θα ήθελα πολύ στα αλήθεια,να μοιραζόμουν μια σοκολάτα μαζί σου.
  3. Το επόμενο βραβείο θα πάει στη συννονόματη zeffy γιατί είναι η πιο γλυκιά και αξιαγάπητη cyber grandmother και είμαι σίγουρη ότι το εγγονάκι της θα την λατρέψει...πάντα χαρές στο σπιτικό σας

3 σχόλια:

Katerina είπε...

Τι όμορφα που ξεκίνησες τη μέρα μου! Σε ευχαριστώ!!! Υπόσχομαι όταν κατέβω Κρήτη να φάμε και να πιούμε οπωσδήποτε μαζί!!!
Να είσαι καλά και ναδημιουργείς πάντα με την καρδιά σου!
Σε φιλώ γλυκά :-)

maya =^o^= είπε...

σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου για το βραβείο που μου δίνεις!!!!!μόλις κάνω τη σχετική ανάρτηση θα σε ενημερώσω καλή μου!!πολλά γατοφιλάκια απο τον μπέμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!πολύ χάρηκα που με διάλεξες χιχιιχιχ!!!!και που έμαθα κι άλλα πράγματα για εσένα!!!

maya =^o^= είπε...

έκανα νέα ανάρτηση http://mayasfairytale.blogspot.com/2012/02/blog-post.html και γράφω και για το βραβείο που μου έδωσες!!!happy Sunday!!Πολλά γατοφιλάκια!!!